Pyhimyskerhon ja Suomen Volvokerhon yhteinen kesäpäivä lauantaina 3.7.2021, Mobiliassa.

Markku Jylhäsalo
3.6.2021 klo 09:00

Kerhojen yhteinen kesäpäivä lauantaina 3.7.2021 Kangasalla Mobiliassa klo 9-15. Osoite: Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala.

Tapahtuman yhteydessä Mobiliassa on myös Auto Glym-rallin lähdön aikatarkastusasema. Ralli alkaa klo 10. Autojen lähdöt klo 10-12. Paikalle pääsee rallista huolimatta kulkemaan vapaasti varovaisuutta noudattaen.

Rallista johtuen ollaan alueelle tultaessa varovaisia. Sisääntulo Volvojen alueelle on heti ensimmäisestä sisäänkäynnistä parkkialueelle. (Mobilian rakennuksesta kauimpana oleva parkkialue.) Volvojen parkkeeraus on sallittu myös nurmialueilla.

Tapahtumassa kerho tarjoaa jäsenilleen pullakahvit. Allekirjoittaneelta (Markku Jylhäsalo) saa kahvilipukkeen ja kahvia noudettaessa kirjoitetaan kassalla nimi kerhon nimellä olevaan lomakkeeseen.

Mobilian näyttelyyn jäsenet ja heidän perheenjäsenensä pääsevät puoleen hintaan ja perheen lapset pääsevät ilmaiseksi vanhempien mukana. Kassalla pitää mainita, että on kerhon jäsen.

Korona ei ole vielä ohi. Sisätiloissa suositellaan käytettäväksi kasvomaskeja ja turvavälejä pitää noudattaa sekä huolehdittava käsihygieniasta.

Halutessaan voi mukaan ottaa peräkontista myytäväksi varaosia tms. itselle tarpeetonta tavaraa.

Tapahtuman lisätiedot: Markku Jylhäsalo p. 0400 708 759