2018 Ikaalinen/Hämeenkyrö, syystapaaminen

Hei vaan

Kerhon syystapahtuma

 

Kokoontuminen oli sovittu Ikaalisten Nesteelle. Pyhimyksiä saapui paikalle syystapahtumalle kunnioitettavat 7 kpl, joista 1 Essi. 

Paikalla oli jo ennakkoon sovitun Kamratin Jukan VW SP2:n lisäksi saatu muutamakin hieno harrastevaunu, kuten Saab 96 -75, Volvo Amazon -70, Volvo PV -54, MB 220D -73, Wartburg 535W -81, Volvo 780 -88, Volvo 145 -74, Volvo 145 express -71, Ford Capri -77, Siata (=Neckar?) -64 sekä pari vanhaa MP:ää. 

Nesteellä turinoitiin ja nautittiin pullakahvit, minkä jälkeen vedettiin moottorimarssi harvinaisen rauhallisen (missä kaikki olivat ?) Ikaalisen läpi Toivolansaaren leirintäalueelle makkaranpaistoon, lisäturinointiin sekä kunniajäsenten kunniakirjojen jakoon. Pekka Tupamäki ja Harri Helin saivat jo alkukesästä heille myönnetyt Pyhimys-kunniakirjat kerhon standaareineen. Kuultiinpa mukavat puheetkin. 

Toivolansaaresta lähdettiin natiivioppaan vetämänä edelleen harvinaisen tyhjän Ikaalisten keskustan läpi kohti Hämeenkyröä. Välillä viipotettiin hyvää mutkaista pikitietä ja loppumatka oli nimismiehenkiharaista soratietä. 

Päästiin Rautapuiston alueelle. Eikun autot parkkiin ja isäntää kättelemään. Tunnelma oli alusta alkaen kiehtova, mutta kotoisa. Nähtiin sellaista, mille ei ole vertoa. Ite-taidetta, isoisää vanhempi sitikka ja useita vanhoja vaunuja ml. sähköjuna ja ainakin pari tusinaa muuta. Lisäksi kaikenlaista muuta vempelettä moottorilla tai ilman. Myös surmanajopallo ja luomu-tv Ylen lupapapereineen kuuluivat sisustukseen. Pannuhuonekin oli aika yksilöllinen. 

Syystapaamisessa on aina sääriski. Tällä kertaa meni nappiin eikä vesipisaroita nähty. Kukaan ei myöskään palellut. 

Iso kiitos Helinin Harrille ja Järvenpään Matille ! 

 

Matti Järvenpää, kierrätysneuvos

Osallistujien rintakuvat