2018 Kuopio, juhlatapahtuma

Pyhimysvaellus. Me oltiin niin letkassa. (Kuva Hanna Koskinen)

Kerho vietti 25-vuotisjuhlaansa Kuopion kesäisissä maisemissa. Paikalla oli 30 Coupeeta ja 1 ES. Yksi autokunta saapui paikalle trailerilla, muut nautiskellen. Perimätiedon mukaan myös perustamiskokouksessa olisi ollut 31 autoa paikalla. Nyt jäseniä oli Kuopiosta, Ylöjärveltä, Helsingistä, Sipoosta, Kotkasta, Leppävirralta, Mikkelistä, Lappeenrannasta, Lahdesta, Lapinlahdelta, Joroisilta, Tuusulasta, Koskenkorvalta, Kuvansista, Toholammilta, Puuppolasta, Rapattilasta, Kuusankoskelta, Inkeroisista, Kokkolasta, Espoosta, Hyvinkäältä, Ylämyllyltä ja Pyhäjärveltä.

Kokoontuminen, makkarat, majoitus ja iltajuhla sijoittuivat Kylpylähotelli Rauhalahteen sekä Rauhalahden leirintäalueelle.

Ohjelmassa oli jäsenen auton MR-tarkastus toisen jäsenen suorittamana (!!), letka-ajoa Kuopion Avain Vaunun kautta Kuopion torille, jossa autot olivat esillä hyvän aikaa ihmisten kosketeltavissa ja kuvattavissa. Juttuakin riitti. Torilta mentiin letkassa satamaan ja juhlaväki läks' risteilylounaalle. Satamasta osa kiipesi vielä Puijolle. Sää oli täydellinen.

Iltajuhlassa nimettiin historian ensimmäiset kunniajäsenet sekä kiitettiin tapahtuman järjestelyistä vastuun kantaneita Aria ja Markkua ajatuksin, sanoin ja perinteisin kiitosmukein.

Kokonaisuus oli ikimuistoinen! Kiitos osallistujille! Tästä tuskin voi eikä tarvitsekaan panna paremmaksi.

Vesa K

Kuva Jari Pitkänen, Hämeen autovaruste

Kuvakarusellia osallistujien rintakuvista

Sponsorimme :) 

 

Alla Ghettoblasterin videota Pyhimysvaelluksesta. Viitisen ensimmäistä ehti karata, mutta muutoin idea tulee tässä hyvin esiin. 
 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Volvo Viesti -julkaisukin huomioi tapahtuman