2023 Vanajalinna, juhlatapahtuma ja vuosikokous

25 Pyhimystä ja yksi 780 Bertone ainakin osallistuivat juhlatunnelmaan. Myös jokunen kerhon ulkopuolinen Pyhimys oli löytänyt meidät !  

Kokoontuminen Ahvenistolla, jossa pari nautinnollista kunniakierrosta jutustelun ja lounastelumahdollisuuden lisäksi. Jokin julkaisu kävi tekemässä meistä juttakin ja lisäksi lähetimme itse aihiota mm. Klassikko-lehteen. 

Rauhallisten kisakierrosten jälkeen mentiin pitkässä letkassa Hämeenlinnan läpi Vanajalinnan sisäpihalle vapaamuotoiseen palomiesparkkiin. Linnassa oli myös häät, mutta me emme osallistuneet niihin. 

Huisin rennoissa tunnelmissa haettiin huoneet, hakeuduttiin kokoontumistilaan, kuunneltiin mm. Jouko Palmgrenin historiakertomus kerhon varhaisvaiheista, vetäistiin vuosikokous ja aherrettiin tietovisan kimpussa. Kahvia saatiin ja piirastakin me syötiin. 

Iltajuhla oli kiva. Saimme taas syödäksemme ja lisäksi ystävälliset hostimme Markku ja Jaska vetivät rennon palkitsemissetin. Muistetiin mm. mainita, että saatiin sponssina palkintojuomia AUTOSALPA:lta. 

Kunniamainintojen lisäksi kliimaksina nimettiin kaksi uutta Pyhimystä eli kunniajäsentä. Onnea! 

Sitten mentiin kukin vuorollaan uinumaan ja aamusella törmäiltiin todella hyvän aamiaisen äärellä. Pikkuhiljaa kukin siitä sitten tahoilleen. On kyllä mukavaa porukkaa !

VesaK